Meg, mitt & mine

Dette bildet er en fremstilling av meg selv, mitt liv og mine interesser.

Bildet er redigert i Photoshop, med bruk av wet ink brushes.

Kollasjen er en sammensmelting av alle bilder jeg har tatt opp gjennom årene og fremstiller i stor grad også mine kreative tanker og holdninger.

Ringen bestående av fargene lime, gul, cyan og magenta er noe jeg har hatt med meg gjennom hele læringsprosessen av medieproduksjon i alle formater. Opprinnelsen går tilbake til høsten 2014 da jeg først lastet ned programvaren Gimp som var det mest tilgjengelige alternativet til Photoshop på den tiden. Jeg har alltid likt å lage filmer og videoer, så da jeg bestemte meg for å publisere på YouTube, lagde jeg logo og videoer under navnet Ferdinand Studios.

I nyere tid har jeg valg å holde til det gamle navnet og den brandingen jeg lagde helt i begynnelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *